Recensies

Lees reacties van anderen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.191.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Wilma Wilma schreef op mei 21, 2022 om 8:51 am:
Ina heeft voor mijn verjaardag een heerlijke chocoladetruffeltaart gemaakt en 25 hartige hapjes waarin ze de vrije hand in had. Het werd netjes thuisgebracht. Iedereen vond het heerlijk! Bedankt Ina dat je dat voor mij wilde doen.
Nathalie Nathalie uit Pack schreef op augustus 3, 2020 om 3:16 pm:
Ina heeft bij ons op locatie een high tea georganiseerd, echt fantastisch! Heerlijke hapjes, alles zelf gemaakt. Echt van genoten!
Alice Alice uit hoogeveen schreef op juli 30, 2020 om 5:07 pm:
geweldig genoten van een goed verzorgde high tea van inacup. Echt een aanrader!
Annelies Annelies uit Zeewolde schreef op juli 30, 2020 om 5:07 pm:
Wat een verwennerij; heerlijke hapjes en meer dan genoeg! Ook de verschillende theesoorten zijn heel verrassend; echt een aanrader!
Kees Kees uit noordscheschut schreef op juli 30, 2020 om 5:04 pm:
Wow, fantastische high tea gehad in Oostenrijk met Ina! Een goede bodem voor de bierproeverij die avond.
Joke Joke schreef op november 29, 2019 om 10:45 am:
Ik sluit me bij Audrey aan Het was top👍🏻 Goed verzorgd en erg lekker
Audrey Audrey uit Hengelo schreef op november 9, 2019 om 8:05 pm:
Vanavond heb ik met mijn oud collega's genoten van een high tea van Ina. Enorm lekker. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Jan en Els Jan en Els uit Hengelo schreef op september 9, 2019 om 9:57 am:
Afgelopen zaterdag heeft Ina een fantastische High Tea verzorgd bij ons thuis ter gelegenheid van Jan zijn 50ste verjaardag. (21 gasten + ons eigen gezin van 5) Onze familie kon met een goed gevulde buik weer huiswaarts keren. Ina verzorgde alles zodat wijzelf alle tijd hadden om met familie bij te praten. Een echte aanrader! Top gedaan Ina!
Rita Rita uit Haaksbergen schreef op mei 26, 2019 om 10:43 pm:
Wij hebben afgelopen zaterdag een high tea gehad met de nichtjes. Het was super verzorgd en erg lekker! Zeker de moeite waard! Een aanrader.
Ria Ria uit Hengelo schreef op september 6, 2018 om 7:27 pm:
Een HighTea gehad samen met ons koor, Ik eet suikervrij en koolhydraatarm. Ina heeft heerlijke gerechten gemaakt. Bedankt Ina dat hier iets voor bedacht hebt.
Lineke van der Linde Lineke van der Linde uit Hengelo schreef op september 4, 2018 om 6:51 pm:
Vrijgezellenfeest begonnen met de high tea van Ina. Erg geslaagd. Alles was erg lekker en de tafel erg leuk aan gekleed. Alles goed georganiseerd en uitlegd bij alles. Iedereen was enthousiast. Zeker een aanrader!
Christel Nieuwenhof Christel Nieuwenhof uit Hengelo schreef op juni 9, 2018 om 8:26 pm:
9 juni met "oud" collega's met de spoorfiets naar Het Plukreef geweest waar we genoten hebben van een heerlijke high tea. Zeer zeker aanbevolen door ons 👍
De Triangel De Triangel uit Hengelo schreef op oktober 5, 2017 om 6:41 pm:
Om de dag van de leerkracht te vieren hebben we samen genoten van een mini high-tea. Zeer smakelijke hapjes, verrassende en heerlijke thee en een gezellige aankleding. Alles in goed overleg en op maat, geweldig!
Dorien Dorien schreef op juli 9, 2017 om 11:10 am:
Gisteren konden we genieten van een heerlijke high tea bij Ina thuis. Een perfect begin van het personeelsuitje. De thee was voortreffelijk, de gerechtjes waren kleine kunstwerkjes en enorm smakelijk. Een aanrader voor zowel kleine als grotere groepen.
Ingrid Ingrid schreef op mei 11, 2017 om 3:38 pm:
Ik heb recent een high tea van InaCup als kado gekregen. Een super leuke maar vooral enorm lekkere verrassing! De hapjes waren heel gevarieerd. Veel verschillende dingen maar die toch ook bij elkaar pasten. Ik was zeker heel positief verrast over de smaak. Het was nog beter dan ik verwacht had, écht goed. Daarnaast was de tafel ook nog leuk aangekleed, wat wil een mens nog meer! Top high tea wat mij betreft!